GRAFFITI KINDERFEESTJE GRAFFITIFUN

Een uniek graffiti kinderfeestje vier je bij ons om nooit te vergeten! 
Een exclusief en uniek feestje bij ons!

Wil je een graffiti feestje organiseren in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zaandam, Gent of Antwerpen? Dan kan dit bij ons, wij werken door heel Nederland en België. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in graffiti workshops voor kinderen! 

Wij hebben bijna 20 jaar ervaring in het geven van diverse graffiti workshops voor iedereen!

Graffiti feestje kids
Graffiti kinderfeestje Utrecht

Vier je coolste partijtje bij ons!

Wij leren de kids op een creatieve, leuke en informatieve manier kennis te maken met deze kunstvorm. Wij zetten de jarige in het zonnetje. Iedereen maakt zijn eigen graffiti paneel om mee naar huis te nemen als aandenken. Ze zullen dit zich jaren later nog herinneren. Hoe tof is dat!
Maar dat is nog niet alles, samen met al je vriendjes mag je op een echte graffiti muur spuiten nog extra en krijg je een rondleiding langs diverse graffiti kunstwerken! Ook is er een mogelijkheid om je graffiti t-shirt met je eigen naam tag ter plekke te krijgen! Na de workshop krijg je als jarige nog een cadeautje en elk vriendje zijn eigen Graffitifun diploma! Onze unieke feestjes zijn voor kids vanaf 6 jaar en zowel voor jongens als meiden!

Tijdens deze leuke en toffe graffiti workshop leer je hoe je zelf een kunstwerk maakt. Dit is soms nog best lastig! Maar met behulp van je eigen privé artiest maak je je eigen mooie graffiti paneel om mee naar huis te nemen. 

Wij doen dit als hobby erbij naast een andere baan, nergens anders waar dan ook zo enthousiast, aantrekkelijk en uitgebreid te vinden inclusief backup-artiest en 100% garantie op alles! De beschikbaarheid, kortingen en reservering(en) kunnen aangevraagd worden per e-mail.

Met dit feestje word jij de coolste van de klas!

Kinderfeestje vieren Amsterdam met je eigen graffiti shirt
Graffiti naam op t-shirt

Graffiti kinderfeestjes en graffiti workshops

Wist je dat wij de grootste graffiti aanbieder van Europa zijn? Wij geven niet alleen graffiti kinderfeestjes maar doen ook heel veel creatieve graffiti workshops voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes, scholen- CKV lessen, vrijgezellenfeestjes en events. Voor iedereen dus!

Wij vallen onder Graffitifun, Personal-Artist en Graffiti-Boys! Dagelijks geven wij vele workshops door het land, hierdoor hebben wij veel ervaring met alle soorten kinderen en kunnen inspelen op de groep zelf en de wensen van de kids. Ook maken wij graffiti muurschilderingen en graffiti kinderkamers naar wens in opdracht. Denk hierbij aan een graffiti naam of complete thema en animatie kamers helemaal naar wens gemaakt.

Onze Graffitifun Hall of Fame locaties in Amsterdam, Utrecht, Zaandam, Rotterdam, Gent en Antwerpen zijn echte aanraders : één van de grootste graffiti locaties die je kunt vinden! Wij geven ook graffiti workshops op eigen locatie of toffe graffiti spots in de buurt! 

Wij zijn een pure graffiti workshop en kinderfeestjes aanbieder!

Kinderfeestjes locaties

Wij hebben diverse vaste graffiti feestjes locaties, maar geven workshops door heel het land en buitenland. 
Wij raden wel altijd aan om bij ons je workshop te boeken! Dit inverband met een echte graffiti belevenis voor iedereen en geen zorgen met slecht weer, verfdampen en risico’s. Vier je graffiti kinderfeestje zonder zorgen bij ons!
Zit je locatie er niet tussen?

Geen zorgen neem dan contact met ons op!

Graffiti kinderfeestje reviews

Roos koppert
Roos koppert
2023-11-18
We hebben genoten, coolste feestje ever!!!!! Wij komen zeker nog keer terug De kinderen hebben goede begeleiding gehad, veel aandacht en super mooie creatieve kunstwerken gemaakt. " Dikke aanrader voor iedereen! Een graffiti kinderfeestje hier zou ik zeker aanraden
Inge Admiraal
Inge Admiraal
2023-11-04
Wat een fantastische ervaring! Met alle hulp een een geweldig resultaat voor de bruiloft, whoop whoop!
Colin Maring
Colin Maring
2023-10-23
Tijdens het feestje van onze dochter was het slecht weer, echter maakte dit voor de locatie in Utrecht helemaal niet uit. Een toffe plek met voldoende inspiratie. Leuk hoe het team van Graffitifun met de kinderen om gaat en ze echt aan de slag laten gaan om er iets moois van te maken!! Bedankt!
Evelien Thijsen
Evelien Thijsen
2023-10-08
Ontzettend leuk feestje gevierd van mijn zoon (11). Onze persoonlijke artiest wist de 6 jongens helemaal enthousiast te maken met z'n verhaal en creativiteit. De kunstwerken zijn prachtig geworden. Aanrader om hier een feestje te vieren!
Dennis van Ommeren
Dennis van Ommeren
2023-10-08
Wij hebben hier afgelopen weekend een kinderfeestje gehouden. Enorm goed leuk en gezellig georganiseerd. Leuke resultaten met de kinderen. Dank jullie wel TEAM!
Silya Balkoca
Silya Balkoca
2023-09-04
Wat een topteam! Binnen een paar minuten werd alles in het werk gesteld om een graffiti workshop voor 90 leerlingen te organiseren en dat op onze gewenste locatie! Leerlingen (brugklas) vonden dit wel het hoogtepunt van het schoolkamp. Ik raad ze zeker aan, vooral voor scholen een afwisseling van de standaard sport- en spelactiviteiten.
fride hagen
fride hagen
2023-07-20
Onze dochter heeft een fantastisch kindefeestje gehad bij Graffitifun Utrecht. Goede en leuke begeleiding door Martin en hij nam echt de tijd om elk kind te helpen met hun kunstwerk. Een zeer geslaagd feestje, zeker een aanrader, dank!!
Ron Valk
Ron Valk
2023-06-27
De kinderen hebben genoten en gingen enthousiast naar huis met het paneel. De begeleiding was duidelijk en sloot leuk aan bij de kinderen. Wel nog een tip. Als de panelen iets hoger geplaatst kunnen worden, komt er minder snel zand en stof op. Ook hadden we gedacht dat de kinderen langer zelf aan het spuiten zouden zijn.