OVER ONS

Wie zijn wij? Wij zijn Graffitifun!
De grootste graffiti aanbieder van Europa!

Graffitifun is ontstaan in de straten van Amsterdam Zuidoost. Michel Steers is een Nederlandse kunstenaar en ondernemer die in 2003 Graffitifun heeft opgericht. Het idee voor het bedrijf ontstond toen Michel merkte dat er weinig plekken waren waar jongeren hun creativiteit kwijt konden. Hij wilde graag iets creëren waar jongeren hun artistieke talenten konden ontwikkelen en tegelijkertijd een positieve boodschap konden uitdragen. Deze kunstvorm kon hij overbrengen naar iedereen, zoals bijvoorbeeld kinderfeestjes voor kinderen. Maar ook voor bedrijfsuitjes, scholen, events en veel meer!

Ook werken er veel echte graffiti artiesten bij ons! Van jong tot oud en van jongens tot meiden. Een hecht en leuk team die de leukste workshops bied voor iedereen!

Tegenwoordig uitgegroeid tot de grootste graffiti workshop aanbieder van Europa met meer dan 40 artiesten. Wij geven kinderfeestjes en workshops door heel het land en internationaal! 

Graffiti workshop artiesten team
Graffiti team
Team Graffitifun Nederland

Graffitifun

Graffitifun biedt diverse workshops voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, schoolactiviteiten, familieuitjes en evenementen aan waarbij deelnemers leren hoe ze graffiti kunnen maken en gebruiken om hun eigen boodschap te communiceren. Dit kan variëren van het maken van kunstwerken op muren tot het bespuiten van t-shirts en eigen panelen.

De workshops worden geleid door professionele graffiti-artiesten die de deelnemers de technieken en vaardigheden leren die nodig zijn om hun eigen kunstwerk te maken!

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in graffiti kinderfeestjes! Gegarandeerd een succes!

Boek dus snel bij ons!

Graffitifun team graffiti artiesten

Wij zijn o.a. uitgezonden door: