GRAFFITI KINDERKAMER

Op zoek naar een unieke graffiti kinderkamer of muurschildering? 

Stap binnen in de kleurrijke wereld van creativiteit en levendige verbeelding met je eigen unieke graffiti slaapkamer! Geef de slaapkamer van je kleine kunstenaar een sprankelende make-over met deze unieke en speelse muren gemaakt met spuitbussen.
Alles is mogelijk, van je eigen graffiti naam tot aan animatie kinderkamers. Helemaal naar eigen wens en uniek handgemaakt met spuitbussen! Laat de muren tot leven komen met levendige spatten van kleur en expressie, precies zoals je kleintje dat wil! 

Interesse in een graffiti muurschilderingen voor op de kinderkamer? 
Neem dan contact met ons op!

Graffiti kinderkamer

GRAFFITI MUUR

Onze kunstwerken worden met zorg en precisie met de hand geschilderd en gespoten, waardoor elke graffiti muurschildering een authentiek stuk urban kunst wordt. Of het nu voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor is, onze graffiti muurschilderingen transformeren elke ruimte in een opwindend kunstwerk. Vooral voor een unieke graffiti kinderkamer zit je bij ons aan het juiste adres! In overleg kijken we graag samen met jou naar een geschikt ontwerp. Wij tekenen het ontwerp op papier en bepalen vervolgens de meest geschikte kleuren. Wij zijn hier erg flexibel in. Het mooie van graffiti is dat het op allerlei ondergronden aan te brengen is en dus zijn graffiti muurschilderingen overal mogelijk!

Voor meer informatie stuur dan graag de volgende zaken aan ons door:
-Afmetingen muur
-Locatie
-Indicatie wensen/ontwerp
Wij maken een uniek ontwerp op maat naar jouw wensen!

Graffiti muur Pokemon kinderkamer

PRIJZEN

De prijzen van een graffiti kinderkamer of graffiti muurschildering kunnen erg verschillen in verband elk ontwerp uniek is en ook de afstand naar de locatie speelt een rol. Een naam in een gewenste stijl van letters en eigen gekozen kleuren met een versierde achtergrond. Het gaat hierbij om een ontwerp van circa 3 bij 2 meter. Mocht het ontwerp iets groter zijn, dan is dit ook geen probleem.

Wil je graag extra figuren toevoegen aan het ontwerp? Dit is allemaal ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een auto, een stad of het helemaal versieren van de achtergrond. Wij doen ook hele kinderkamers in een bepaald thema als graffiti muur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor thema’s zoals Transformers, Looney Tunes, Voetbal clubs, Zelda, Super Mario, Fortnite of Frozen.

Hieronder wat prijsindicaties en voorbeelden.
Voor de exacte prijzen vragen we je om een prijsopgave aan te vragen voor jouw specifieke wensen.
Ook voor een tof kinderfeestje zit je bij ons goed!

Graffiti Naam

€150,- 

Extra Elementen

+ €50,- tot €150,-

Volledige Graffiti Kamer

€450,- tot €950,-