GRAFFITI KINDERFEESTJE GENT

Een graffiti kinderfeestje in Gent vier je bij Graffitifun!
Wij zijn de absolute marktleider en kinderpartijtje specialist op het gebied van kinderfeestjes!

Boek je graffiti workshop feestje bij ons!

Graffiti kinderfeestje Gent
Kinderfeestje feestje idee

PROGRAMMA OPZET FEESTJE

Hoe zit een graffiti feestje in Gent eruit?
Wij bieden een compleet graffiti feestje aan inclusief privéartiest(en), alle materialen en verzorgen alles inclusief. 

Kom naar ons voor een leuke graffiti workshop! Samen met je vriendjes maakt iedereen ze eigen graffiti paneel onder begeleiding van een echte professionele graffitiartiest! Ook mag je op een echte graffiti muur spuiten, hoe tof is dat!

Onze graffiti workshop kinderfeestjes bestaat uit een duidelijke uitleg en programma, zodat kinderen echt leren hoe graffitiartiesten te werk gaan. Dit doen we in een leuk en gestructureerd programma, waarbij we gebruikmaken van één of meer echte graffiti-artiesten. Alle materialen en spullen zijn inbegrepen, inclusief privé artiest en back-up artiest. 100% garantie!

1. Introductie over graffiti en het partijtje.
2. Ontwerp maken op papier.
3. Eigen graffiti paneel maken.
4. Pauze (± 10min. mag zelf eten/drinken mee)
5. Eigen graffiti paneel afwerken.
6. Op een graffiti muur tagge + rondleiding incl.
7. Cadeautje jarige & Graffitifun diploma.
8. Groepsfoto en afsluiting!

Feestje in Gent

Een kinderfeestje workshops graffiti spuiten duurt circa 1.30-1.45uur incl. privé artiest en backup artiest (enige in land met 100% garantie op doorgaan). 
Ook voor een andere leuke graffiti workshop zoals een bedrijfsuitje, schoolactiviteit, familieuitje en events zit je bij ons goed!

Wil je je meer verdiepen in de graffiti kunstvorm? Over het algemeen draagt graffiti in Gent bij aan de kleurrijke en eclectische uitstraling van de stad. Het vormt een belangrijk onderdeel van de straatcultuur en biedt kunstenaars een manier om zich uit te drukken in de publieke ruimte.

Boek bij ons je leukste graffiti partijtje!

Kinderfeestje vieren bij Graffitifun

Kinderpartijtje informatie

Als sinds 2005 geven wij de leukste graffiti kinderfeestjes in Gent en zijn een bekende in de graffiti en street-art scene. Wij hebben in al die jaren veel ervaring opgebouwd en weten hoe we met elk feestje en kind moeten omgaan! De locatie is erg leuk naast een park, en volop parkeren in de buurt.

In Gent, België bloeit een gevarieerde kunstscene, waaronder streetart en graffiti met diverse stijlen, van muurschilderingen tot gedetailleerde tags. Voor kinderen zijn er mogelijkheden voor graffiti kinderfeestjes in Gent bij ons, waar ze onder begeleiding van ervaren kunstenaars de basis van graffiti kunnen leren. Deze feestjes bieden een creatieve en speelse ervaring, waardoor kinderen hun artistieke talenten kunnen ontwikkelen te midden van de rijke kunstcultuur van deze gezellige stad Gent.

Ons team bestaat uit leuke begeleiders en artiesten! Wij hebben een uitgebreid programma op gezet waarin elke stap van het feestje word uitgelegd in een leuke presentatie en tussentijdse stappen. Elke groep is uniek dus hier spelen wij ook op in. Wij raden aan om je graffiti feestje bij ons te vieren in Gent!

EXTRA OPTIES

OPTIE 1: + €5,-

: Lagedrukbussen, makkelijker spuiten voor de kids (prijs= eenmalig per feestje aanrader!)

OPTIE 2: + €15,-

: Extra 2e artiest, aanrader voor meer dan circa 12 kids i.v.m. extra begeleiding= extra luxe

OPTIE 3: + €2 p.p.

: Poncho's per kind, geen aanrader in principe word nooit iemand vies (oude kleren aan)

OPTIE 4: Gratis

: Volg en like, deel of reageer op social media op ons en krijg een cadeautje gratis voor de jarige!

OPTIE 5: Gratis

: Volg en like, deel of reageer op social media op ons en krijg een diploma gratis voor elk kind!

OPTIE 6: + €25,-

: Groot paneel jarige canvas circa 75x115cm op maat gemaakt (tijdelijk niet beschikbaar)

OPTIE 7: + €15,-

: Eigen t-shirt jarige met eigen naamtag (in overleg gratis, bij reservering volgt de actie link)

Graffiti kinderfeestje Gent reviews

Wij geven onze kinderfeestjes met veel passie, daarom hebben wij altijd vele positieve reviews van echte klanten. 
Wij streven ernaar om altijd elk partijtje te laten slagen!

Roos koppert
Roos koppert
2023-11-18
We hebben genoten, coolste feestje ever!!!!! Wij komen zeker nog keer terug De kinderen hebben goede begeleiding gehad, veel aandacht en super mooie creatieve kunstwerken gemaakt. " Dikke aanrader voor iedereen! Een graffiti kinderfeestje hier zou ik zeker aanraden
Inge Admiraal
Inge Admiraal
2023-11-04
Wat een fantastische ervaring! Met alle hulp een een geweldig resultaat voor de bruiloft, whoop whoop!
Colin Maring
Colin Maring
2023-10-23
Tijdens het feestje van onze dochter was het slecht weer, echter maakte dit voor de locatie in Utrecht helemaal niet uit. Een toffe plek met voldoende inspiratie. Leuk hoe het team van Graffitifun met de kinderen om gaat en ze echt aan de slag laten gaan om er iets moois van te maken!! Bedankt!
Evelien Thijsen
Evelien Thijsen
2023-10-08
Ontzettend leuk feestje gevierd van mijn zoon (11). Onze persoonlijke artiest wist de 6 jongens helemaal enthousiast te maken met z'n verhaal en creativiteit. De kunstwerken zijn prachtig geworden. Aanrader om hier een feestje te vieren!
Dennis van Ommeren
Dennis van Ommeren
2023-10-08
Wij hebben hier afgelopen weekend een kinderfeestje gehouden. Enorm goed leuk en gezellig georganiseerd. Leuke resultaten met de kinderen. Dank jullie wel TEAM!
Silya Balkoca
Silya Balkoca
2023-09-04
Wat een topteam! Binnen een paar minuten werd alles in het werk gesteld om een graffiti workshop voor 90 leerlingen te organiseren en dat op onze gewenste locatie! Leerlingen (brugklas) vonden dit wel het hoogtepunt van het schoolkamp. Ik raad ze zeker aan, vooral voor scholen een afwisseling van de standaard sport- en spelactiviteiten.
fride hagen
fride hagen
2023-07-20
Onze dochter heeft een fantastisch kindefeestje gehad bij Graffitifun Utrecht. Goede en leuke begeleiding door Martin en hij nam echt de tijd om elk kind te helpen met hun kunstwerk. Een zeer geslaagd feestje, zeker een aanrader, dank!!
Ron Valk
Ron Valk
2023-06-27
De kinderen hebben genoten en gingen enthousiast naar huis met het paneel. De begeleiding was duidelijk en sloot leuk aan bij de kinderen. Wel nog een tip. Als de panelen iets hoger geplaatst kunnen worden, komt er minder snel zand en stof op. Ook hadden we gedacht dat de kinderen langer zelf aan het spuiten zouden zijn.