GRAFFITI KINDERFEESTJE UTRECHT

Een graffiti kinderfeestje in Utrecht vier je bij Graffitifun!
Wij zijn de absolute marktleider en kinderpartijtje specialist op het gebied van kinderfeestjes!

Boek je graffiti kinderfeestje bij ons!

Graffiti kids in Utrecht met hun feestje
Graffiti spuiten met kinderen op panelen
Graffiti kinderfeestje Utrecht

PROGRAMMA OPZET FEESTJE

Hoe zit een graffiti feestje in Utrecht eruit?
Wij bieden een compleet graffiti feestje aan inclusief privéartiest(en), alle materialen en verzorgen alles inclusief. 

Kom naar de Graffitifun Hall of Fame Utrecht! Een unieke graffiti locatie met volop gratis parkeren en een toffe graffiti belevenis. Samen met je vriendjes maakt iedereen ze eigen graffiti paneel onder begeleiding van een echte professionele graffiti artiest! Ook mag je op een echte graffiti muur spuit, hoe tof is dat!

Onze graffiti workshop kinderfeestjes bestaat uit een duidelijke uitleg en programma, zodat kinderen echt leren hoe graffitiartiesten te werk gaan. Dit doen we in een leuk en gestructureerd programma, waarbij we gebruikmaken van één of meer echte graffiti-artiesten. Alle materialen en spullen zijn inbegrepen, inclusief privé artiest en back-up artiest. 100% garantie!

1. Presentatie/uitleg over graffiti en het feestje.
2. Ontwerp maken op papier.
3. Eigen graffiti paneel maken.
4. Pauze (± 10min. zelf eten/drinken mee)
5. Eigen graffiti paneel afwerken.
6. Op een graffiti muur tagge + rondleiding incl.
7. Cadeautje jarige & Graffitifun diploma.
8. Groepsfoto!

Feestje in Utrecht

Ons partijtje duurt circa 1.30-1.45uur incl. privé artiest en backup artiest (enige in land met 100% garantie op doorgaan). 
Ook voor een andere leuke graffiti workshop zoals een bedrijfsuitje, schoolactiviteit, familieuitje, personeelsuitjes en events zit je bij ons goed!

Heb jij ook al eens graffiti gespoten? Utrecht, deze stad in Nederland, heeft ook een interessante graffiti-scene die de straten van de stad verlevendigt. Net als veel andere steden heeft Utrecht specifieke locaties waar graffiti-artiesten legaal hun kunstwerken kunnen maken. Deze legale muren worden vaak aangeduid als “Hall of Fame” en bieden een gecontroleerde omgeving waar kunstenaars vrij kunnen experimenteren met hun stijlen en technieken zonder angst voor juridische gevolgen. 

Kom bij ons de techniek en de kunst achter graffiti leren, kom naar de Graffitifun Hall of Fame Utrecht! Compleet overdekt en volop gratis parkeren. Bij ons vier je je tofste feestje!

Graffiti feestje kids

Kinderpartijtje informatie

Als sinds 2005 geven wij de leukste graffiti kinderfeestjes in Utrecht en zijn een bekende in de graffiti en street-art scene. Wij hebben in al die jaren veel ervaring opgebouwd en weten hoe we met elk feestje en kind moeten omgaan! Deze locatie ligt lekker centraal en goed bereikbaar snel via de snelweg met volop parkeerplekken. Ook is er een toilet op loopafstand en zit er langs het kanaal een speeltuin om ervoor of erna nog even te spelen en of cadeautjes te doen samen. 

In Utrecht bloeit de graffiti scene met diverse stijlen, van kleurrijke muurschilderingen tot gedetailleerde tags. De stad herbergt legale graffiti-locaties en heeft een actieve straatkunstgemeenschap. Voor kinderen zijn er speciale graffiti kinderfeestjes beschikbaar in Utrecht, waar ze onder begeleiding van ervaren kunstenaars de basis van graffiti kunnen leren. Deze feestjes bieden een creatieve en leuke ervaring, waardoor kinderen hun artistieke vaardigheden kunnen ontwikkelen temidden van de bruisende kunstcultuur van Utrecht.

Wij hebben een leuk team met alleen maar enthousiaste artiesten. Als organisatie hechten wij veel waarde aan kwaliteit, communicatie en alles zo soepel mogelijk laten verlopen. Daarom hebben wij een uitgebreid programma op gezet waarin elke stap van het feestje word uitgelegd in een leuke presentatie en tussentijdse stappen. Elke groep is uniek dus hier spelen wij ook op in. Wij raden aan om je graffiti feestje bij ons te vieren in Utrecht!

EXTRA OPTIES

OPTIE 1: + €5,-

: Lagedrukbussen, makkelijker spuiten voor de kids (prijs= eenmalig per feestje aanrader!)

OPTIE 2: + €15,-

: Extra 2e artiest, aanrader voor meer dan circa 12 kids i.v.m. extra begeleiding= extra luxe

OPTIE 3: + €2 p.p.

: Poncho's per kind, geen aanrader in principe word nooit iemand vies (oude kleren aan)

OPTIE 4: Gratis

: Volg en like, deel of reageer op social media op ons en krijg een cadeautje gratis voor de jarige!

OPTIE 5: Gratis

: Volg en like, deel of reageer op social media op ons en krijg een diploma gratis voor elk kind!

OPTIE 6: + €25,-

: Groot paneel jarige canvas circa 75x115cm op maat gemaakt (tijdelijk niet beschikbaar)

OPTIE 7: + €15,-

: Eigen t-shirt jarige met eigen naamtag (in overleg gratis, bij reservering volgt de actie link)

Graffiti kinderfeestje Utrecht reviews

Wij geven onze kinderpartijtjes met veel passie, daarom hebben wij altijd vele positieve reviews van echte klanten. 
Wij streven ernaar om altijd elk feestje te laten slagen hoe dan ook!